Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Mega afacere PSG-City, în vară. Înlocuitor de top pentru Mbappe!

BOOM! Mega afacere PSG-City, în vară. Înlocuitor de top pentru Mbappe!

PSG

Comentarii

PSG şi Manchester City pot fi protagonistele unui schimb-şoc de jucători în perioada de transferuri din vara lui 2024, când echipa din Franţa va rămâne fără Kylian Mbappe (25 de ani). Starul francez îşi termină contractul şi va pleca, cel mai probabil la Real Madrid.

Parisul nu stă cu mâinile în sân şi încearcă să-i găsească un înlocuitor pe măsură, deşi Mbappe va fi foarte greu de înlocuit. Totuşi, presa internaţională a aflat despre un schimb-şoc de jucători pe care PSG şi Manchester City l-ar putea face în vara lui 2024, în perioada de mercato.

PSG îl vrea pe Bernardo Silva şi e gata să trimită un "wonderkid" celor de la Manchester City

Pentru a obţine semnătura lui Bernardo Silva (29 de ani), fotbalist aflat de mai multă vreme pe lista de transferuri, PSG este dispusă să renunţe la unul dintre jucătorii de mare viitor pe care îi are în curte. Este vorba despre Xavi Simons (20 de ani), fotbalist adus gratis de la Barcelona în 2022.

Rămâne de văzut dacă, atunci când perioada de transferuri din vara lui 2024 se va deschide, cele două cluburi vor ajunge la un acord şi dacă Pep Guardiola va fi gata să renunţe la starul său pentru a-l primi pe Xavi Simons cu eticheta de jucător cu mare potenţial.

De serviciile lui Bernardo Silva s-a interesat şi Barcelona, care a încercat să-l transfere în vara lui 2023, dar mutarea nu s-a putut realiza din lipsă de fonduri pentru gruparea catalană.

Bernardo Silva a marcat de opt ori şi a livrat cinci pase de gol în 35 de meciuri (2634 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului cu Manchester City.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bernardo Silva în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester citypsgschimbbernardo silvaxavi simonsfotbal 

viewscnt
Articole similare