Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boris Becker colaborează cu autorităţile britanice pentru a fi prezent în 2025 la Wimbledon

Boris Becker colaborează cu autorităţile britanice pentru a fi prezent în 2025 la Wimbledon

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen german Boris Becker a declarat că în prezent colaborează cu autorităţile pentru a putea reveni în Marea Britanie, la turneul de la Wimbledon în 2025, transmite DPA.

Triplul campion de la Wimbledon a fost deportat din Regatul Unit în decembrie 2022 după ce a petrecut opt luni dintr-o sentinţă de două ani şi jumătate de închisoare pentru faptul că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3,1 milioane de dolari) într-un caz de faliment.

Becker nu poate reveni în Marea Britanie până în octombrie 2024, cel mai devreme, în urma deportării sale, dar fostul jucător, în vârstă de 56 de ani, intenţionează să revină cât mai repede posibil la turneul de Mare Şlem pe iarbă, care este ''în ADN-ul'' său.

''Wimbledon a fost turneul meu favorit ca jucător, antrenor şi comentator'', a mărturisit Becker, înaintea Galei Premiilor Laureus, de la Madrid.

''E ceva unic, nu-l poţi compara cu nimic. Am trăit la Wimbledon multă vreme, astfel încât colaborez din plin cu autorităţile pentru a avea toate actele pregătite pentru a reveni anul viitor. Lucrăm pentru 2025. Este parte din din viaţa mea, este în ADN-ul meu, nu poate nega nimeni asta'', a mai spus Becker.

Întrebat dacă va reveni la Wimbledon în cabina comentatorilor, Becker a răspuns: ''Sper să fie aşa''.

Becker nu a mai fost implicat în tenis de la despărţirea de tenismanul danez Holger Rune, pe care l-a antrenat până la începutul lunii februarie. Cei doi au avut o colaborare de mai puţin de patru luni, dar în acest răstimp jucătorul de 20 de ani s-a calificat la Turneul Campionilor.

Afla mai multe despre: becker 

viewscnt
Articole similare