Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bratu a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu Nemec şi Torje: ”Îmi pare rău, eu am altă strategie”. Răsturnare de situaţie în cazul lui Penedo

Bratu a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu Nemec şi Torje: ”Îmi pare rău, eu am altă strategie”. Răsturnare de situaţie în cazul lui Penedo

Dinamo București

Comentarii

Gabi Torje şi Adam Nemec sunt ca şi plecaţi de la Dinamo. Torjinho nu s-a putut împăca prea bine cu meciurile din playout şi nici nu s-a înţeles cu Bratu, iar Adam Nemec i-a anunţat pe ”câini” că a acceptat deja o altă ofertă. Unica veste bună pentru dinamovişti ar putea veni de la portarul Penedo.

Florin Bratu a vorbit despre situaţia mai multor fotbalişti de la Dinamo şi a explicat că Torje şi Nemec nu vor mai continua în Ştefan cel Mare şi în sezonul următor.

Nu sunt dezamăgit de Torje. El a făcut lucruri foarte bune la Dinamo, e un jucător exponenţial. Eu am venit cu altă strategie, am vrut să întineresc echipa. El s-a accidentat, iar lucrurile nu s-au mai legat. Are o cotă bună, îşi poate găsi o echipă în vară fără probleme.

Nemec a refuzat oferta de la Dinamo. Poate să facă absolut ce vrea, nu e o problemă dacă va juca tot în Liga I, se adaptează bine oriunde. Cât despre Penedo, lui i s-a propus prelungirea, iar eu sper să răspundă afirmativ şi să rămână la noi”, a spus Bratu, la conferinţa de presă de vineri.

Afla mai multe despre: bratudinamonemecpenedotorjeliga 1 

viewscnt
Articole similare