Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Benzema semnează până în 2024! Îi expiră contractul cu Real Madrid

BREAKING | "Acord". Benzema semnează până în 2024! Îi expiră contractul cu Real Madrid
Comentarii

Karim Benzema (34 de ani) va semna un nou contract cu Real Madrid, până în 2024. Clubul e gata "să completeze înţelegerea" pentru prelungirea contractului lui Benzema, cel mai important fotbalist de pe "Santiago Bernabeu".

Real Madrid şi Karim Benzema au bătut palma pentru prelungirea contractului. Atacantul e gata să semneze o nouă înţelegere pe "Santiago Bernabeu", valabilă până în 2024. Florentino Perez şi antrenorul Carlo Ancelotti sunt extrem de mulţumiţi de prestaţiile francezului, care va rămâne la Real cel puţin până în 2024.

Karim Benzema semnează până în 2024! Un nou contract pe "Santiago Bernabeu", la Real Madrid

Actuala înţelegere dintre Real Madrid şi Karim Benzema va expira în vara lui 2023, dar părţile au ajuns la un acord pentru prelungirea şederii francezului pe "Santiago Bernabeu". Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Real Madrid e pregătită "să completeze înţelegerea" pentru ca Benzema să semneze noul contract.

Benzema urmează să-şi pună semnătura pe un contract până în 2024 cu Real Madrid. "Realul se aşteaptă ca Benzema să câştige Balonul de Aur, astfel că vrea să celebreze anul său incredibil cu un nou contract pentru el", anunţă Fabrizio Romano.

Karim Beznema se află la Real Madrid din 2009, când a sosit pe "Santiago Bernabeu" odată cu Cristiano Ronaldo sau Kaka, şi este căpitanul echipei în prezent. Atacantul francez a acumulat 612 partide, 327 de goluri şi 160 de pase de gol în perioada petrecută la clubul blanco.

  • 4 - patru goluri şi o pasă de gol a strâns Karim Benzema în actuala stagiune la Real Madrid, în toate competiţiile

Karim Benzema, Balonul de Aur în 2022?

Sezonul trecut a fost unul cu adevărat de excepţie pentru Karim Benzema la Real Madrid. Performanţele sale l-au transformat în principalul favorit la câştigarea Balonului de Aur 2022. În stagiunea trecută, Benzema a marcat de 44 de ori şi a livrat 15 pase de gol în 46 de partide din toate competiţiile. Din postura de capitan al echipei, Karim Benzema a condus-o pe Real Madrid spre câştigarea titlului în LaLiga, Liga Campionilor şi Supercupa Europei.

UEFA l-a desemnat deja pe Karim Benzema jucătorul anului 2022.

Afla mai multe despre: karim benzemacontractreal madrid 

viewscnt
Articole similare