Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord!". Liverpool a bătut palma cu înlocuitorul lui Klopp. Contract până în 2027!

BREAKING | "Acord!". Liverpool a bătut palma cu înlocuitorul lui Klopp. Contract până în 2027!

Liverpool

Comentarii

Liverpool a ajuns la un acord cu antrenorul cu care vrea să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp, care şi-a anunţat plecarea de pe Anfield la finalul sezonului, după 9 ani. "Cormoranii" s-au reorientat, după ce Xabi Alonso a decis să rămână şi în sezonul viitor la Leverkusen, cu care e aproape de titlu.

Un cunoscut jurnalist din Germania anunţă că Liverpool a ajuns la un "acord" de principiu" cu antrenorul care îi va lua locul lui Jurgen Klopp. Alesul "Cormoranilor" este portughezul Ruben Amorim (39 de ani), antrenorul care a ridicat-o la alt nivel pe Sporting Lisabona, una dintre echipele de tradiţie din Portugalia.

Ruben Amorim, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool!

Concret, se pare că Liverpool i-a propus un contract până în vara lui 2027 lui Ruben Amorim, cu care a ajuns la un acord de principiu. Mici detalii trebuiesc puse la punct pentru ca acordul să fie total, iar antrenorul portughez să preia "moştenirea" neamţului Jurgen Klopp, care a câştigat titlul în Premier League şi Liga Campionilor.

Ruben Amorim a câştigat un titlu şi este aproape să-l câştige pe al doilea în ultimii pentru ani cu Sporting Lisabona. Instalat în martie 2020 la Sporting, portughezul mai are contract cu echipa până în 2026, contract în care are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro. Ruben Amorim a strâns 205 meciuri la Sporting Lisabona până în prezent, cu o medie de 2.24 puncte câştigate pe meci.

  • 5 - cinci trofee a câştigat Ruben Amorim în cariera de antrenor, în care le-a mai pregătit pe Casa Pia, Braga B şi Braga, respectiv Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen kloppantrenorinlocuitorruben amorimanfield 

viewscnt
Articole similare