Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Antrenor nou la Manchester United. Şeful clubului vrea să aducă un tehnician care a stat pe bară în ultimii trei ani

BREAKING | Antrenor nou la Manchester United. Şeful clubului vrea să aducă un tehnician care a stat pe bară în ultimii trei ani

Manchester United

Comentarii

Miliardarul britanic Jim Ratcliffe, noul acţionar al clubului Manchester United, doreşte să-l numească pe francezul Zinedine Zidane în postul de antrenor, în locul olandezului Erik ten Hag, anunţă cotidianul Daily Mail.

Ratcliffe, care a achiziţionat recent un pachet de 27,7% din clubul englez, în schimbul a 1,3 miliarde de lire sterline, a început deja să facă schimbări în organigrama grupării de pe Old Trafford.

Acesta l-a numit în postul de director general al clubului pe Omar Berrada, fostul director executiv al rivalei Manchester City, şi speră să-l aducă în postul de director sportiv pe Dan Ashworth, de la Newcastle.

Zidane, care nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii trei ani, după despărţirea de Real Madrid, cu care a cucerit de trei ori Liga Campionilor, este considerat de Ratcliffe înlocuitorul ideal pentru Erk ten Hag, aflat în prezent sub o mare presiune la Manchester United, din cauza rezultatelor în continuare sub aşteptări pentru o echipă cu investiţii atât de mari.

Conform Daily Mail, Jim Ratcliffe vrea să-l aducă la conducerea tehnică a lui United pe Zidane, pentru a reda strălucirea unei echipe care a cucerit 13 titluri de campioană a Angliei.

Presa franceză a dezvăluit că dorinţa lui Zidane este să antreneze într-o zi selecţionata Franţei, însă fostul star al "cocoşilor" nu exclude posibilitatea preluării unei echipe de club începând din vară. 

Numele fostului internaţional francez figurează printre cele ale posibililor succesori ai lui Thomas Tuchel la echipa germană Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare