Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţul italienilor: Dennis Man la Juventus Torino! Gigi Buffon, implicat în transfer

BREAKING | Anunţul italienilor: Dennis Man la Juventus Torino! Gigi Buffon, implicat în transfer

Serie A

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători români ai momentului, iar echipele importante ale Europei au început să-i dea târcoale.

Dennis Man este cel mai bun jucător al Parmei în acest sezon, cu 11 goluri şi 5 pase decisive. De asemenea, la echipa naţională, în meciul cu Irlanda de Nord, a arătat o poftă de joc fantastică, fiind singurul ”tricolor” care a scăpat de reproşuri după remiza contra britanicilor.

Dennis Man, la Juventus?

Potrivit jurnaliştilor italieni, Juventus Torino a pus ochii pe fotbalistul român, care face furori în Serie B, şi este gata să intre în bătălia pentru semnătura sa.

  • Contractul lui Dennis Man cu Parma exprimă în vara lui 2025.

Italienii anunţă că Juve are nevoie de un fotbalist de tipul lui Dennis Man, iar legenda torineză, Gianluigi Buffon, care i-a fost coleg românului la Parma, ar putea fi decisiv în realizarea transferului.

Federico Chiesa şi Yildiz sunt doi coechipieri excelenţi pentru Dusan Vlahovic, însă din sezonul viitor li s-ar putea alătura un alt fotbalist tânăr. Acesta este Dennis Man, un lider autentic al unei formaţii, Parma, care zboară spre Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, cu performanţe somptuoase, care au atras atenţia unor cluburi de top. Este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reuşite în Serie B, dar şi golgheterul celor de la Parma în toate competiţiile, în acest sezon, cu 13 reuşite. 

Există interes pentru el de la unele echipe din Serie A, inclusiv de la Juventus, cu Gianluigi Buffon care l-a avut coechipier şi care ar putea fi intermediarul în eventualele negocieri: Man este dorit şi de nemţii de la Borussia Dortmund”, scriu italienii.

  • 5.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, conform transfermarkt.de.
  • 11.000.000 de euro a achitat Parma pentru FCSB, în ianuarie 2019.

Afla mai multe despre: dennis manparmajuventusbuffon 

viewscnt
Articole similare