Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Atacant din Serie A la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani!

BREAKING | Atacant din Serie A la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani!

Fotbal

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) marchează goluri pe bandă rulantă la Rapid şi are şanse foarte mari să prindă un transfer important în vară, spre Vest.

Cu 14 goluri marcate în 16 jocuri pentru Rapid, în Superligă, în acest sezon, Albion Rrahmani a început să atragă atenţia mai multor formaţii importante din Europa, precum Aston Villa sau Benfica.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani, conform transfermarkt.de.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani!

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, a declarat în mai multe rânduri că va lua în considerare orice ofertă serioasă venită pe adresa clubului, indiferent de numele jucătorului.

Aşadar, nu are de gând să se opună vânzării lui Albion Rrahmani, în vară, pentru cel puţin 4.000.000 de euro, o sumă rezonabilă pentru un atacant de 23 de ani, golgheter, internaţional al ţării sale, Kosovo.

Dacă se va întâmpla acest lucru, Rapid va trebui să aducă un alt atacant pentru a-l înlocui. Şi din primele informaţii, giuleştenii s-au oprit asupra unui nume.

Conform jurnalistului Sorin Chiriac, dacă îl va vinde pe Albion Rrahmani, Rapid va încerca să-l transfere pe internaţional român de tineret Rareş Burnete (20 de ani), cel care rupe plasele la Primavera de aproape trei ani, dar care a primit prea puţine şanse la echipa de seniori a lui Lecce.

  • 700.000 de euro este cota de piaţa a lui Rareş Burnete, conform transfermarkt.de.

Tânărul atacant este convins că trebuie să facă pasul către seniori, la o echipă care să-i ofere şansa să evolueze mult mai mult decât a făcut-o la Lecce.

Rapid şi Lecce se află în relaţii foarte bune. În vară, feroviarii l-au transferat pe Cătălin Vulturar de la Salento, pentru 400.000 de euro, plus 30% dintr-o viitoare vânzare a mijlocaşului.

Având în vedere că suma care se va încasa pe Rrahmani va fi una importantă, rapidiştii sunt dispuşi să plătească o parte pentru un înlocuitor de valoare.

Iar reţeta va fi una testată deja! Jucător tânăr, cu potenţial, care poate da însă şi un randament imediat.

Din informaţiile mele, atacantul vizat de Rapid este tot un tânăr de mare perspectivă din Italia: Rareş Burnete, de la Lecce”, a notat Sorin Chiriac, pe reţelele sociale.

 

Afla mai multe despre: rares burnetealbion rrahmanilecce,  

viewscnt
Articole similare