Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Bomba zilei! Ştefan Radu, la un pas să semneze! Ofertă de nerefuzat pentru fundaşul român

BREAKING | Bomba zilei! Ştefan Radu, la un pas să semneze! Ofertă de nerefuzat pentru fundaşul român

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu este la un pas să îşi prelungească înţelegerea cu Lazio Roma. Fundaşul român şi-ar putea încheia cariera pe Olimpico.

Internaţionalul român, Ştefan Radu, este tentat să-şi încheie cariera la Lazio Roma. În vârstă de 33 de ani, românul mai are contract pe încă un an şi jumătate cu Lazio, dar oficialii clubului italian au deschis deja discuţiile pentru un nou acord.

Detaliile negocierilor au fost dezvăluite de cotidianul Gazzetta dello Sport. Lazio vrea să-l ţină pentru încă trei ani pe român, care astfel şi-a încheia cariera pe Stadio Olimpico.

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Radu Ştefan, ferm pe poziţii în cazul Naţionalei


Nicolae Dică a dezvăluit la Telekom Sport că selecţionerul Mirel Rădoi a făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe fundaşul lui Lazio Roma, Ştefan Radu, să revină la echipa naţională.

Din păcate, unul dintre căpitanii formaţiei laziale, a rămas ferm pe poziţii: "Mirel a avut acum o discuţie cu el. Noi speram că va veni, dar se pare că decizia lui a fost să nu mai vină la echipa naţională" a explicat secundul lui Rădoi, care a mai adăugat: "Noi vrem ca jucătorii când vin la echipa naţională să vină cu inima deschisă şi să vină cu drag şi să dea totul pentru echipa naţională. Nu vrem să forţăm pe nimeni"

Ştefan Radu s-a retras din echipa naţională în 2013. El joacă pentru Lazio din 2008 şi a strâns 372 de meciuri pentru formaţia romană şi 8 goluri. Lazio a plătit în 2008, nu mai putin de 3,85 milioane de euro pentru fundaşul român. În această perioadă, Radu a cucerit şapte trofee cu Lazio. Pentru prima reprezentativă adunase 13 selecţii.

Afla mai multe despre: radu ştefan 

viewscnt
Articole similare