Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj, ofertă concretă pentru un transfer: 14.000 de euro pe lună salariu!

BREAKING | CFR Cluj, ofertă concretă pentru un transfer: 14.000 de euro pe lună salariu!

CFR Cluj

Comentarii

Reinstalat pe banca lui CFR Cluj, Dan Petrescu (56 de ani) a început să-şi creioneze lista de transferuri pentru sezonul viitor, unul în care va încerca din nou să aducă titlul în Gruia. "Bursucul" a revenit pe banca lui CFR Cluj şi vrea să-şi păstreze aura de campion pe care şi-a creat-o.

Pentru a ataca aşa cum trebuie titlul în Superligă, Dan Petrescu are nevoie de întăriri, de jucători pe profilul pe care îl place. După interesul pentru Pavol Şafranko (29 de ani), atacantul lui Sepsi, a venit rândul unui alt jucător cu experienţă să fie pe lista antrenorului.

Dan Petrescu a stabilit a doua ţintă din mercato, Aurelian Chiţu de la FCU Craiova

Este vorba despre Aurelian Chiţu (33 de ani), veteranul lui FCU Craiova 1948, care pare că are soarta pecetluită să meargă în Liga 2. Potrivit Fanatik, Chiţu mai are contract cu oltenii doar până la vară, astfel că ar putea ajunge la CFR Cluj liber, fără cost de transfer. Există deja negocieri între cele două părţi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Concret, se pare că şefii lui CFR Cluj i-au propus lui Aurelian Chiţu un contract de 14.000 de euro pe lună. Totuşi, părţile n-au bătut palma, încă, deoarece Chiţu vrea să vadă cum termină sezonul la FCU Craiova 1948, echipă care are şanse minime să evite retrogradare.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Aurelian Chiţu a marcat de 10 ori şi a livrat şapte pase decisive în 38 de meciuri (3064 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCU Craiova 1948.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Aurelian Chiţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj ofreta chituaurelian chitu transfer cfr clujcfr cluj aurelian chitudan petrescu aureliian chitu 

viewscnt
Articole similare