Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Concurent pentru Radu Drăguşin! Tottenham vrea să transfere fundaşul pe care s-au plătit 85 de milioane de euro

BREAKING | Concurent pentru Radu Drăguşin! Tottenham vrea să transfere fundaşul pe care s-au plătit 85 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

După ce l-a transferat pe Radu Drăguşin (22 de ani) la începutul lui 2024, Tottenham a pus ochii pe un alt fundaş central, un englez pe placul lui Ange Postecoglu, antrenorul lui Spurs. Britanicii au pus ochii pe fotbalistul unei rivale din Premier League.

Unul dintre cei mai scumpi fundaşi din istorie, Harry Maguire (31 de ani), a intrat în atenţia lui Tottenham, care a început - în vară - o adevărată revoluţie la nivelul lotului, după ce l-a vândut pe Harry Kane în Germania, la Bayern Munchen, pentru 100 de milioane de euro.

Concurent pentru Radu Drăguşin, la Tottenham: Harry Maguire!

La începutul lui 2024, Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăguşin, pentru care a fost să plătească un "pachet" de 30 de milioane de euro, însă concurenţa pentru fundaşul român va creşte în curând. Pe lângă Micky van de Ven şi Cristian Romero, Ange Postecoglu îi va aduce încă un concurent lui Radu Drăguşin.

Având în vedere că nu mai joacă atât de mult la Manchester United, al cărui căpitan a fost în trecut, Harry Maguire ar putea fi interesat de o mutare la Londra, la Tottenham. Fundaşul central va asigura încă o opţiune în plus pentru Ange Postecoglu, antrenorul lui Spurs.

În scurt timp vor porni negocierile cu Manchester United şi cu jucătorul, pentru a-l convinge pe Harry Maguire să plece pe un drum separat de formaţia de pe Old Trafford. Astfel, Radu Drăguşin va avea încă un concurent pe post, după ce a preferat mutarea în Premier League la începutul lui 2024 în detrimentul uneia la Bayern Munchen, unde a fost dorit de Thomas Tuchel.

Harry Maguire a jucat 48 de meciuri (3390 de minute) în toate competiţiile sezonului la Manchester United, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat patru pase decisive.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Harry Maguire în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusin tottenhamtottenham transfer harry maguiretottenham harry maguireharry maguire transfer tottenhamradu dragusin harry maguire 

viewscnt
Articole similare