Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB are înlocuitor pentru Compagno! Lăudat de MM, gata să rupă plasele: "E mare lucru"

BREAKING | FCSB are înlocuitor pentru Compagno! Lăudat de MM, gata să rupă plasele: "E mare lucru"

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) l-a lăudat pe Ianis Stoica (20 de ani), atacantul împrumutat de FCSB la U Cluj. Ianis Stoica a reuşit o dublă în meciul U Cluj - CFR Cluj 3-4, deşi echipa sa n-a reuşit să se impună în derby-ul oraşului Cluj-Napoca.

Mihai Stoica a scos în evidenţă instinctul de marcator al lui Ianis Stoica, atacant care a făcut un sezon bun în tricoul FCSB în urmă cu două sezoane, înainte să fie împrumutat pe Cluj Arena. Vârful de atac este crescut în academia "roş-albaştrilor".

FCSB are înlocuitor pentru Andrea Compagno, atacantul italian care are oferte să plece de la echipă

Ianis Stoica poate fi înlocuitorul perfect pentru Andrea Compagno la FCSB, fiind un atacant mai combinativ, mai mobil decât italianul care pare că nu mai e pe placul lui Gigi Becali. Mihai Stoica a vorbit, în direct la Orange Sport, despre dubla reuşită de Ianis Stoica în U Cluj - CFR Cluj 3-4.

„Culmea e că a marcat această dublă pe stadionul pe care a marcat primul lui gol la profesionişti, împotriva Sănătăţii Cluj. Chiar a marcat frumos, a pus latul foarte bine. E mare lucru să te întorci mereu spre poartă. El are asta, e un marcator. E împrumutat, dar n-are clauză de meciuri”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ianis Stoica e aşteptat să revină la FCSB în vara viitoare, după împrumutul la Universitatea Cluj.

Crescut la FCSB, Ianis Stoica a jucat şase meciuri (446 de minute) în toate competiţiile sezonului la U Cluj, timp în care a marcat de două ori. Atacantul a impresionat în tricoul FCSB în sezonul 2021/2022, când a înscris de nouă ori şi a livrat cinci pase decisive în 34 de meciuri.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb ianis stoicamihai stoica ianis stoica fcsbianis stoica fcsb atacantianis stoica andrea compagno fcsb 

viewscnt
Articole similare