Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Iftime, TUN în lupta la retrogradare! L-a convins: semnează!

BREAKING | Iftime, TUN în lupta la retrogradare! L-a convins: semnează!

Superliga

Comentarii

Andrei Miron (29 de ani), fost fundaş central la FCSB, ajuns la începutul sezonului trecut la U Cluj este aproape de plecarea de la echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Fotbalistul care a petrecut doi ani la FCSB, între 2020 şi 2022 este aproape de despărţirea de U Cluj.

"Şepcile roşii" îşi vor pregăti a doua jumătate a sezonului în Antalya. Trei meciuri amicale vor disputa jucătorii antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău în această perioada, aceştia se vor întoarce pe 13 ianuarie, cu o săptămână înaintea reluării campionatului.

U Cluj a plecat în cantonamentul din Antalya fără Andrei Miron. Fundaşul central adus în 2022 din postura de jucător liber de contract urmează să-şi rezilieze contractul în acest weekend, anunţă Fanatik.

11 meciuri a bifat Miron în acest sezon. Acesta a ajuns pe lista neagră a antrenorului clujenilor în ultima parte a anului 2023. De şase etape nu a mai fost folosit fundaşul trecut pe parcursul carierei la Oţelul Galaţi, FC Botoşani, FCSB şi Hapoel Haifa.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoşani l-a trecut pe lista de transferuri pe fundaşul care va rezilia cu U Cluj. Botoşănenii sunt pe ultimul loc în Superliga dar vor să-şi joace şansa la salvarea de la retrogradare, pentru acest lucru, Valeriu Iftime va rămâne activ în această perioadă de "mercato".

Astfel, Miron este aproape de o revenire la echipa la care s-a remarcat în prima divizie, şi totodată de unde a plecat spre FCSB, echipă la care a petrecut doi ani şi alături de care a cucerit Cupa României, în 2020.

Cinci ani de zile a petrecut Andrei Miron, la FC Botoşani, înainte să fie transferat de FCSB.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com

În tricoul celor de la FCSB a evoluat în 69 de partide, a marcat două goluri şi a furnizat trei pase decisive.Miron a fost titular în finala Cupei României pe care FCSB a câştigat-o în faţa celor de la Sepsi OSK, scor 1-0, pe Ilie Oană, în iulie 2020.

Afla mai multe despre: andrei mironu clujfcsbfc botosanibogdan andoneioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare