Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Liverpool, Arsenal şi Manchester United vor să transfere jucătorul care a strălucit în România - Israel

BREAKING | Liverpool, Arsenal şi Manchester United vor să transfere jucătorul care a strălucit în România - Israel
Comentarii

România şi Israel au remizat, scor 1-1, în luna septembrie, la Bucureşti, într-o partidă din cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

Cel mai bun jucător al partidei ai fost israelianul Oscar Gloukh, legitimat la Salzburg. Acesta a marcat un gol şi a lovit bara pe finalul jocului, ratând o ocazie uriaşă de a aduce toate cele trei puncte ţării sale.

Oscar Gloukh, dorit de granzii din Premier League

La meciul de pe ”Arena Naţională” au fost foarte mulţi scouteri ai echipelor importante din Premier League, iar ţinta lor principală pare să fi fost mijlocaşul de 19 de ani Oscar Gloukh.

”Goal.com” anunţă că Manchester United, Liverpool şi Arsenal sunt gata să înceapă asaltul pentru Oscar Gloukh, cu prima ocazie avută.

Oscar Gloukh a sosit la Salzburg în iarna lui 2023, de la Maccabi Tel-Aviv, pentru 7.000.000 de euro, însă ar putea să plece curând în Premier League pentru o sumă de trei ori mai mare.

Înainte de a semna cu Salzburg, Gloukh ar fi putut ajunge şi la Barcelona, însă a decis că cel mai bine în cariera sa ar fi să meargă undeva unde să joace, pentru a-şi continua progresul. Şi pare că nu a greşit.

  • 10.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Gloukh, conform transfermarkt.de.

Până în acest moment, Gloukh a bifat 25 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase decisive pentru Salzburg. 

De asemenea, a adunat 8 meciuri şi 3 goluri pentru naţionala de seniori a Israelului, unde este om de bază.

Aşadar, rămâne de văzut unde va alege să meargă Oskar Gloukh în iarnă, sau poate chiar în vara viitoare, cu echipele din Premier League pe urmele sale.

 

Afla mai multe despre: gloukhromania - israelliverpoolarsenalunited 

viewscnt
Articole similare