Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "A spus da!". Radu Drăguşin, deturnat!? Şi-a dat acordul pentru transferul la o campioană din Europa, după oferta lui Tottenham

BREAKING NEWS | "A spus da!". Radu Drăguşin, deturnat!? Şi-a dat acordul pentru transferul la o campioană din Europa, după oferta lui Tottenham

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia anunţă că Radu Drăguşin (21 de ani) şi-a dat acordul pentru transferul la alt club, după ce a primit ofertă şi de la Tottenham. Fundaşul român este la mare căutare şi se pare că Napoli este clubul care l-a convins să spună "da", conform ultimelor informaţii.

Radu Drăguşin este numele cel mai vehiculat în presa din Anglia şi Italia, în ceea ce priveşte transferul începutului de 2024.

Napoli a devansat-o pe Tottenham, Radu Drăguşin şi-a dat acordul

Fundaşul central îşi dăduse acordul pentru transferul la Tottenham, dar negocierile dintre englezi şi Genoa nu au adus nicio înţelegere. Italienii susţin că Napoli, campioana Italiei, a obţinut acordul lui Radu Drăguşin pentru transfer, dar nu doar atât!

Napoli a devansat-o pe Tottenham în negocierile pe care italienii le poartă cu Genoa, iar preşedintele Aurelio De Laurentiis se grăbeşte să obţină semnătura lui Radu Drăguşin. Potrivit sursei citate, Napoli încearcă să reducă din preţul solicitat de Genoa, 30 de milioane de euro, prin includerea a doi jucători în tranzacţie, Ostigard şi Zanoli.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin: "Ştiam că poate să ajungă la nivelul ăsta"

Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, a plecat, vineri, în Italia pentru a negocia cu Napoli şi a făcut declaraţii, pe aeroport, despre transferul fundaşului român. El a spus că se bucură că Drăguşin va ajunge la un asemenea nivel, dar şi că tânărul apărător crescut în Italia merită tot ce i se întâmplă.

„(Reporter: O iarnă mult mai agitată decât te aşteptai, nu?) Da, într-adevăr, nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa. Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul.

Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi.

Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o„, a declarat Florin Manea, conform as.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusintransfernapoliserie aflorin manea 

viewscnt
Articole similare