Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Academia Rapid a obţinut CIS-ul şi va putea promova. Denumirea echipei va fi schimbată în Fotbal Club R Bucureşti

BREAKING NEWS | Academia Rapid a obţinut CIS-ul şi va putea promova. Denumirea echipei va fi schimbată în Fotbal Club R Bucureşti

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a reuşit să obţină Certificatul de Identitate Sportivă, ceea ce înseamnă că are dreptul să promoveze în Liga a 3-a. Veste proastă pentru fani este că echipa se va numi Fotbal Club R Bucureşti SA.

Oficialii Academiei Rapid au înregistrat patru denumir la Registrul Comerţului, însă a primit Certificatul de Identitate Sportivă pe denumirea Fotbal Club R Bucureşti SA. Asta înseamnă că Academia Rapid are acum dreptul să promoveze în Liga a 3-a. Potrivit Gazetei Sporturilor, Adrian Olariu a depus deja dosarul la AMFB în care a fost ataşat şi Certificatul de Identitate Sportivă.

Sursa citată mai scrie că Ovidiu Burcă - fostul preşedinte al Academiei - se află printre cei trei acţionari ai Fotbal Club R Bucureşti, cu 33% din acţiuni. Adrian Olariu - unui dintre iniţiatorii proiectului Academia Rapid - are şi el 33%, iar alte 33% din acţiuni sunt în posesia ACS Rapid Redivivus.

”S-a obţinut CIS-ul, altceva nu mai contează. Eu m-am retras de la Rapid din orice funcţie executivă. Le-am promis oamenilor că se vor întâmpla lucruri bune şi aşa se întâmplă. Angajamentul meu a fost să obţin CIS-ul şi am reuşit. Am 33% în acte, dar nu voi avea influenţă la club. Am plecat de la Rapid pentru că am avut idei diferite faţă de alţi oameni din club şi am preferat să fac eu un pas în spate pentru binele Rapidului. Au fost diferenţe de opinii. Oricum, noi suntem prieteni, suntem oameni civilizaţi”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Gazeta Sporturilor. În locul acestuia a fost adus Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: academia rapidcisfotbal club r bucuresti 

viewscnt
Articole similare