Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Breaking News! Aguero îşi va anunţa retragerea. Când va fi făcut anunţul

Breaking News! Aguero îşi va anunţa retragerea. Când va fi făcut anunţul

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

Aguero îşi va anunţa retragerea. Când va fi făcut anunţul

Iniţial, medicii au anunţat că atacantul argentinian va trebui să stea 9 luni în afara fotbalului, perioadă în care ar fi urmat să se afle dacă legenda lui Manchester City mai poate juca fotbal, după ce s-ar fi făcut mai multe investigaţii.

Acum, jurnaliştii de la Marca au scris că Sergio Aguero îşi va anunţa, miercuri, retragerea din fotbal, în cadrul unui eveniment special. 

“Barcelona a pregătit despărţirea de Aguero. Miercuri va fi organizată o ceremonie, în care va fi anunţată retragerea lui din fotbal”, a anunţat jurnalistul Emilio Pérez de Rozas, pentru Marca.

Anunţul va fi făcut după meciul Barcelonei contra lui Boca Juniors, marţi, în Arabia Saudită, eveniment organizat în memoria lui Diego Maradona, care a fost regretatul socru a lui Aguero. 

Barcelona va rămâne fără un jucător important din lot. Sergio "Kun" Aguero e nevoit să se retragă din fotbal la doar 33 de ani. Golgheterul all-time al lui Manchester City va agăţa ghetele în cui din cauza problemelor la inimă, descoperite după ce i s-a făcut rău pe teren în timpul meciului Barcelona - Alaves 1-1.

Sergio Aguero semnase, liber de contract, cu Barcelona în vara lui 2021, iar catalanii îşi puneau mari speranţe în atacantul argentinian care a marcat un gol în Clasicul cu Real Madrid (1-2).

La Barcelona, Aguero a jucat 165 de minute în cinci partide şi avea contract până în 2023. În carieră, argentinianul a strâns cinci titluri de campion cu City, şase Cupe ale Ligii Angliei, o FA Cup, trei Supercupe ale Angliei, Cupa UEFA şi Supercupa Europei cu Atletico Madrid, dar şi aurul olimpic cu naţionala "Pumelor" în 2008.

Afla mai multe despre: aguero-barcelona-argentina 

viewscnt
Articole similare