Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Becali clocoteşte de furie: ”Eu am crezut că e glumă”. Portarul, acuzat acum pentru greşeala cu Botoşani

BREAKING NEWS | Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Becali clocoteşte de furie: ”Eu am crezut că e glumă”. Portarul, acuzat acum pentru greşeala cu Botoşani

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a dat o lovitură pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l transfere pe Cristi Bălgrădean, de la FCSB, contracandidata clujenilor la titlu. Gigi Becali s-a înfuriat când a aflat.

Transfer surprinzător făcut de CFR Cluj. Campioana României l-a convins pe Cristi Bălgrădean să semneze. Portarul FCSB-ului se afla în ultimele şase luni de contract şi putea semna cu orice echipă. Mutarea se va realiza la vară, dar sunt şanse extrem de mici ca Bălgrădean să mai apere la FCSB. Gigi Becali s-a înfuriat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj şi îl acuză acum că ar fi făcut jocurile viitoare echipe:

”El nu a semnat acum, a semnat acum 10 zile. Eu am crezut că e o glumă când am văzut mesajul, dar trebuia să anunţi ca să nu aperi cu Botoşani. Tu nu-ţi dai seama cât de grav e? Tu ai semnat cu o contracandidată. Cum să mai apere el acum? Înseamnă că mingea respinsă în faţa cu Botoşani... Eu nu te acuz că ai făcut ceva, nu vreau să fac păcate, dar tu nu mai eşti concentrat. Tu vrei acum să ia CFR campionatul ca să joci în Liga Campionilor. Mi-a spus că i-a fost ruşine că a semnat. Dar că i-ai dat-o adversarului să ţi-o bage în poartă nu ţi-a mai fost ruşine? Aşa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată în toată lumea. Să semnezi aşa pe ascuns...”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali îl acuză pe Bălgrădean că a greşit intenţionat cu Botoşani, după ce s-a transferat la CFR Cluj

Cristi Bălgrădean a semnat în urmă cu 10 zile cu CFR Cluj, însă Gigi Becali abia acum a aflat. Patronul FCSB îl acuză acum pe Cristi Bălgrădean că ar fi greşit intenţionat la golul doi înscris de FC Botoşani, care a făcut 2-2. Bălgrădean a greşit când FCSB conducea cu 2-1, după ce a respins în faţă un şut din partea stângă a careului. Duganzic a fost atent şi a împins balonul în poartă: ”Dar că i-ai dat-o adversarului să ţi-o bage în poartă nu ţi-a mai fost ruşine?”, îl acuză acum Gigi Becali.

Cristi Bălgrădean a fost aproape să se transfere în Cipru, FCSB îl pierde acum gratis

Cristi Bălgrădean a fost foarte aproape, în această iarnă, să plece în Cipru, la Omonia Nicosia. Înţelegerea a picat după ce antrenorul FCSB-ului, Bogdan Vintilă, a insistat pe lângă Gigi Becali să îl păstreze pe "Pufi", deoarece este om de bază şi are nevoie de el în lupta pentru titlu. Bălgrădean se află la FCSB din februarie 2018, când a venit de la Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare