Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Daniel Niculae, ridicat de mascaţi! UPDATE | Comunicatul Poliţiei: de ce a ajuns "Nico" să fie audiat, împreună cu alţi oameni din galeria Rapidului

BREAKING NEWS | Daniel Niculae, ridicat de mascaţi! UPDATE | Comunicatul Poliţiei: de ce a ajuns "Nico" să fie audiat, împreună cu alţi oameni din galeria Rapidului

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae (41 de ani) a fost săltat de trupele speciale de mascaţi, joi dimineaţa, într-un dosar care n-are legătură cu fotbalul.

UPDATE 11:53 - Poliţia Capitalei explică, într-un comunicat, faptul că a pus în aplicare mai multe mandate de percheziţie şi aducere, în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar penal "în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995".

"PERCHEZIŢII ALE  POLIŢIŞTILOR CAPITALEI

Astăzi,  14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.
 
Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, precum şi de sprijinul echipelor de intervenţie din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie"
, se arată într-un comunicat.


UPDATE 11:46 - Potrivit informaţiilor Orange Sport, Daniel Niculae este audiat, împreună cu alţi oameni din galeria Rapidului, într-un dosar cu acuzaţii de grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere şi tulburarea ordinii publice.


Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat, joi dimineaţa, de mascaţi într-un dosar în care este anchetat de arme şi muniţii, scrie as.ro.

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, "săltat" de mascaţi într-un dosar cu arme şi muniţii

Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului, a confirmat informaţia:  „Are legătură cu arme, muniţii, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Şucu, conform AS.

Daniel Niculae a fost şocat atunci când a fost ridicat de mascaţi, mai scrie sursa citată.

Daniel Niculae a devenit preşedintele celor de la Rapid din anul 2021.

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidmascatiarmemunitii 

viewscnt
Articole similare