Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | E oficial! Jose Mourinho a semnat cu AS Roma. Portughezul a revenit în Italia şi va încasa o sumă uriaşă

BREAKING NEWS | E oficial! Jose Mourinho a semnat cu AS Roma. Portughezul a revenit în Italia şi va încasa o sumă uriaşă

Fotbal

Comentarii

AS Roma a confirmat oficial că a ajuns la un acord cu Jose Mourinho, pentru a deveni noul antrenor al formaţiei. Veştile vin la scurt timp după ce romanii anunţaseră plecarea lui Paulo Fonseca.

Jose Mourinho a semnat oficial cu AS Roma. La mai puţin de trei săptămâni de la despărţirea de Tottenham, tehnicianul portughez şi-a găsit o nouă formaţie. Acesta a semnat un contract pe trei ani cu clubul din capitala Italiei şi se va alătura echipei pe 1 iulie. Mourinho ar urma să încaseze în jur de 10 milioane de euro anual.

Jose Mourinho revine în Italia

”Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Jose Mourinho în familia AS Roma. Un campion care a câştigat trofee la fiecare nivel, Jose are calităţile de lider şi experienţa necesare proiectului nostru ambiţios. Aducerea acestuia este un pas mare spre construirea unei culturi învingătoare pe termen lung”, este mesajul postat de AS Roma pe site-ul său oficial.

Mourinho ajunge astfel pentru a doua oară în Italia, după perioada petrecută la Inter, între 2008 şi 2010. Cu formaţia din Milano, portughezul a reuşit să câştige un ”treble”, ridicând în acelaşi sezon campionatul, Cupa şi Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romamourinho roma 

viewscnt
Articole similare