Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a mişcat repede, l-a convins şi anunţă triumfător: "A semnat!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a mişcat repede, l-a convins şi anunţă triumfător: "A semnat!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că a mai făcut un transfer. Rămâne de văzut dacă jucătorul va ajunge la FCSB în această lună sau în vară, după ce a semnat deja. FCSB a făcut deja două mutări pentru 2024, pe care le-a prezentat oficial, Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

FCSB l-a convins să semneze pe Nana Antwi (23 de ani), fundaşul dreapta al armenilor de la Urartu, care urmează să ajungă în România liber de contract. Totuşi, Gigi Becali încearcă să anticipeze mutarea, iar fotbalistul să ajungă la Bucureşti în perioada de mercato din această iarnă.

Nana Antwi a semnat cu FCSB, iar Gigi Becali vrea ca Pintilii şi Charalambous să-l aibă sub comandă încă de acum: "A plecat un impresar să negocieze"

După ce i-a luat pe Luis Phelipe şi Baba Alhassan, FCSB a rezolvat şi transferul lui Nana Antwi, fundaşul dreapta pe care Gigi Becali a pus ochii încă din vară, când l-a văzut în dublua Farul - Urartu din preliminariile Conference League. Omul de afaceri din Pipera a anunţat că Antwi a semnat deja.

Totuşi, Gigi Becali vrea să anticipeze mutarea şi este gata să plătească 50.000 de euro pentru ca Nana Antwi să fie jucătorul FCSB încă din startul lui 2024.

„FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător şi negociază să mai dăm 50.000 şi să vină mai repede”, a spus Gigi Becali, la ProSport.

Nana Antwi a jucat 18 meciuri pentru FC Urartu în acest sezon al primei ligi din Armenia şi a reuşit să înscrie un gol şi să ofere trei assist-uri.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcstransfernana antwigigi becali transfer nana antwinana antwi transfer fcsbgigi becali nana antwi 

viewscnt
Articole similare