Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Vârful croat se umple de bani: ”Şapte cifre!”

BREAKING NEWS | Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Vârful croat se umple de bani: ”Şapte cifre!”

Fotbal

Comentarii

Campania de ”mercato” de la Rapid rămâne una extrem de agitată.

După plecarea neaşteptată a lui Adrian Mutu la Neftchi Baku şi numirea lui Cristiano Bergodi în locul său, o altă schimbare importantă se pregăteşte în Giuleşti.

Marko Dugandzic este dorit de Neftchi Baku

Conform jurnaliştilor azeri de la ”azerisport.com”, Adrian Mutu şi-l doreşte foarte mult pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku din această vară şi pregăteşte o ofertă pe măsură.

Transferul este aşteptat să se rezolve în această lună”, anunţă sursa citată.

Atacantul croat mai are contract cu Rapid până în vara viitoare, iar giuleştenii riscă să-l piardă gratis, din vară, dacă nu îl vor convinge să-şi prelungească contractul.

Referitor la un nou contract, şansele ca Dugandzic să accepte Rapidul în detrimentul celor de la Neftchi Baku sunt minime.

Patronii formaţiei azere s-au săturat să stea în umbra celor de Qarabaq - campioană în 9 din ultimele 10 sezoane din Azerbaidjan - şi pregăteşte investiţii masive, cu contracte ce pot depăşi milionul de euro.

S-au întâmplat schimbări masive la Neftchi. Foarte, foarte mulţi bani. Am informaţii. La momentul ăsta o să fie salarii, am vorbit cu cineva care este apropiat şi o să fie salarii cu şapte cifre!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu câteva zile.

Milioane de euro sau liber?

De asemenea, nu este exclusă o înţelegere între Adrian Mutu, Rapid şi Neftchi Baku, pe modelul lui Dan Petrescu, pentru ca antrenorul să plece de la Rapid la Neftchi cu un jucător, în schimbul unei sume consistente.

Conducerea Rapidului nu a dorit să ţină de clauza de reziliere a tehnicianului (200.000 de euro) şi a negociat o sumă de mijloc pentru ca mutarea să se poată realiza.

Aşadar, Neftchi Baku ar urma să facă o ofertă Rapidului de 2-2,5 milioane de euro pentru Marko Dugandzic.

Greu de crezut că Dan Şucu şi Victor Angelescu vor refuza o astfel de ofertă, cu riscul de a-l pierde liber pe jucător din vara viitoare.

În iarnă, atacantul croat poate negocia nestingherit cu orice formaţie.

De obicei, randamentul jucătorilor înţeleşi cu alte echipe scade considerabil, astfel că rapidiştii ar cam trebui să-i caute lui Dugandzic înlocuitor.

  • Marko Dugandzic a fost adus la Rapid în vara lui 2022, de la CFR Cluj, în schimbul a 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: marko dugandzicadrian mutudan sucuvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare