Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Moment istoric! U Craiova îşi face o nouă echipă: pe cine vor încuraja fanii oltenii de acum

BREAKING NEWS | Moment istoric! U Craiova îşi face o nouă echipă: pe cine vor încuraja fanii oltenii de acum

Fotbal intern

Comentarii

U Craiova a spart gheaţa în Liga 1 şi a anunţat că-şi va alcătui o echipă feminină, acesta fiind un criteriu pentru obţinerea licenţei începând cu sezonul 2020-2021.

Universitatea Craiova îşi face echipă feminină!

Oltenii au ales să se conformeze din timp directivelor Federaţiei Române de Fotbal şi a anunţat, marţi, că va forma o echipă feminină U15: 

"Universitatea Craiova este primul club din prima ligă care demarează acţiunile de selecţie pentru echipa de fotbal feminin, astfel că din sezonul viitor vom încuraja „leoaicele”.

Sub îndrumarea antrenoarei Adriana Rogojină, invităm toate persoanele doritoare în cadrul selecţiei pentru echipa de fotbal feminin Under-15 a Universităţii Craiova.

Când? Duminică, 26 ianuarie 2020, ora 15:30.

Unde? La stadionul „Aripile” (baza sportivă de la Aeroport).

Cum trebuie să mă prezint? Obligatoriu în trening complet şi cu ghete de fotbal", a transmis clubul oltean. 

Începând cu sezonul 2020-2021, toate echipele care vor activa în campionatul Ligii 1 trebuie să îndeplinească cerinţa de a înregistra minimum 20 de jucătoare care să evolueze în Campionatul Naţional U15 feminin.

Începând cu sezonul 2021-2022, toate cluburile din Liga 1 trebuie să înscrie şi o echipă de fotbal feminin în campionatele de senioare (Liga 1, Liga 2, Liga 3). 

Gigi Becali refuză să facă echipă feminină

Imediat după ce a aflat decizia FRF, finanţatorul FCSB a răbufnit şi a susţinut că nu va face echipă feminină, din motive personale, care ţin de credinţa sa: "Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am şi eu păcatele mele.

Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonoesc pe femei", a declarat, în trecut, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovauniversitatea craiova echipa femininau craiovaechipa u craiovaechipa noua universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare