Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din Liga 2! Ce se întâmplă cu rezultatele echipei şi cu clasamentul

BREAKING NEWS | Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din Liga 2! Ce se întâmplă cu rezultatele echipei şi cu clasamentul

Liga 2

Comentarii

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, vineri, excluderea clubului Pandurii Târgu Jiu din Liga 2. Fosta echipă din Liga 1 nu acumulase niciun punct în actualul sezon.

Pandurii Târgu Jiu, exclusă din Liga 2

Liga2.ro anunţă că sezonul din Liga 2 continuă cu 20 de echipe, după ce Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din campionat. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, după ce i-a respins, din nou, certificarea pentru acest sezon de Liga 2.

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF îi refuzase, iniţial, cererea clubului Pandurii Târgu Jiu de a juca în Liga 2, dar clubul a primit acordul Comisiei de Recurs. 

Vineri, Pandurii nu a mai scăpat, după ce s-a decis desfiinţarea deciziei Comisiei de Recurs nr. 32 din 24.08.2020, respingerea recursului formulat de Pandurii ”împotriva Hotărârii nr. 17 din 17.08.2020, pronunţată de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, în contradictoriu cu FRF. 

Decizia e definitică şi executorie pe plan intern. Pandurii mai are calea atacului doar la TAS. 

Sursa citată mai anunţă că toate rezultatele echipei Pandurii au fost anulate, iar şase echipe, care au jucat deja cu echipa din Târgu Jiu, vor pierde cele trei puncte obţinute în urma meciurilor directe. 

E vorba despre Metaloglobus (3-0 la masa verde), Rapid (2-1), Turris Oltul Turnu Măgurele (5-0), Concordia Chiajna (4-0), CS Mioveni (2-1) şi Universitatea Cluj (2-0).

 

Afla mai multe despre: pandurii targu jiupandurii targu jiu excludere 

viewscnt
Articole similare