Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Parchetul a cerut arestul fostului acţionar de la Dinamo, Dorin Şerdean, într-un caz amplu de fraudare

BREAKING NEWS | Parchetul a cerut arestul fostului acţionar de la Dinamo, Dorin Şerdean, într-un caz amplu de fraudare

Diverse

Comentarii

Pe numele afaceristului Dorin Şerdean, fostul finanţator al clubului Dinamo Bucureşti, a fost emis un ordin de arest într-un caz amplu de fraudare a fondurilor europene.

Acuzaţia care a dus la decizia ca Dorin Şerdean să fie arestat

Dorin Şerdean şi-a vândut acţiunile de la Dinamo Bucureşti către Red&White, care a devenit acţionar majoritar la clubul din "Ştefan cel Mare". 

G4media scrie că Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea afaceristului Dorin Şerdean, într-o acţiune organizată la nivel european de autorităţi. Implicat este şi Parchetul European, într-un caz de suspiciuni de fraudă cu fonduri europene şi naţionale. 

Valoarea totală se ridică la 30 de milioane de euro, iar fostul acţionar de la Dinamo se află printre persoanele vizate de anchetă. 

Sursa citată susţine că Dorin Şerdean este implicat într-o schemă infracţională de furnizare de scrisori de garanţie false către beneficiarii de proiecte finanţate din fonduri UE. 

Perecheţii au avut loc în mai multe oraşe şi judeţe din România, cu privire la garanţiile false privind eventualele daune, după acordea fondurilor europene. 

Scrisorile de garanţie false figurau în dreptul unor bănci fictive sau entităţi financiare îndoielnice, care nu dispuneau de banii necesari pentru acoperirea eventualelor daune. 

G4media susţine că în realitate suspecţii au încasat sume mari de bani, pe care le-au folosit, în schimbul emiterii scrisorilor de garanţie false. 

Afla mai multe despre: dorin serdeandorin serdean arestatfrauda dorin serdean 

viewscnt
Articole similare