Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Pentru el s-a terminat, nicio şansă!" Becali taie în carne vie. Una dintre "perlele" sale nu mai are loc la FCSB

BREAKING NEWS | "Pentru el s-a terminat, nicio şansă!" Becali taie în carne vie. Una dintre "perlele" sale nu mai are loc la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că viitorul lui Cristi Manea (22 de ani) la FCSB e stabilit. Fundaşul dreapta are zilele numărate la FCSB, conform latifundiarului din Pipera, după ce nu a impresionat atunci când a avut ocazia să joace şi să-şi arate calităţile. Patronul FCSB a spus că Manea nu mai are loc în echipă şi aşteaptă oferte pentru a-l da la o echipă unde să poată juca.

Adus cu mare fast în vară, ca un fotbalist de viitor, Manea nu a reuşit să se impună la FCSB. Un Creţu în mare formă, pretenţiile lui Gigi Becali, dar şi preţul mare pe care vicecampioana ar trebui să-l plătească pentru un transfer definitiv sunt factorii care au dus la nereuşita lui Cristi Manea în tricoul vicecampioanei României, după ce a câştigat două titluri la rând cu CFR Cluj.

Becali a lăsat de înţeles că Manea şi-a terminat creditul la FCSB: ”Pentru Manea s-a terminat! Nu mai are unde să joace la noi. Nicio şansă”, a declarat Becali pentru Fanatik. Dacă Manea ar fi impresionat în tricoul FCSB-ului, Becali trebuia să plătească două milioane de euro pentru transferul său definitiv de la Apollon, formaţie cu care mai are contract până în 2021.

Cristi Manea a strâns 337 de minute în patru meciuri jucate la FCSB în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Manea a fost trecut pe lista neagră a patronului roş-albaştrilor, alături de Adi Popa, Thierry Moutinho, Diogo Salomao sau Claudiu Belu.

  • 3,2 milioane de euro este cota piaţă a lui Cristi Manea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gigi becalicristi maneafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare