Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Primul jucător OUT de la FSCB în această iarnă! Şi-a reziliat contractul. Prima reacţie

BREAKING NEWS | Primul jucător OUT de la FSCB în această iarnă! Şi-a reziliat contractul. Prima reacţiegalerie foto

FCSB

Comentarii

Sezonul de toamnă s-a încheiat, iar FCSB a început campania de "curăţenie" la nivelul lotului. Primul jucător care pleacă din lotul lui Nicolae Dică este Cătălin Golofca.

Transferat în vară de la FC Botoşani, Cătălin Golofca n-a confirmat la FCSB. Acum, roş-albaştrii vor să scape cât mai repede de mijlocaş.

Astăzi, jucătorul echipei antrenate de Nicolae Dică şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj postat pe Instagram. Puteţi citi integral mesajul postat de Golofca pe o reţeaua de socializare:

”Dragi prieteni,

A venit momentul despărtirii mele de cel mai titrat club din fotbalul românesc! Steaua a fost un vis devenit realitate. Am petrecut aici cele mai frumoase momente din cariera mea, dar acum trebuie să mă opresc.

Am simtit emotia marilor fotbalisti atunci când mi s-a cântat imnul Ligii Campionilor. Am jucat pe stadioane pline până la refuz şi mi s-a făcut pielea de găină îmbrăcând tricoul Stelei şi jucând cu 50.000 de fani în tribune. Ati fost colosali! şi pentru toate astea vă multumesc! Au fost fost momente frumoase petrecute aici, chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorinţele stabilite la început.

Poate am greşit şi eu, dar nu regret deloc niciun moment pe care l-am petrecut la singura echipă din fotbalul românesc care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Le mulţumesc tuturor celor din staff, tuturor colegilor mei, dar în primul rând suporterilor stelişti!

Vă doresc să câştigaţi titlul de campion, să ajungeti din nou în grupele Ligii Campionilor şi să faceti istorie aşa cum ne-am propus impreună Tncă din vară!

Mă întorc acasă, la FC Botoşani, acolo unde îmi voi ajuta echipa să realizăm obiectivele propuse. Vă mulţumesc tuturor şi să aveţi parte de Sărbători cu linişte, iar 2018 să fie mai bun pentru toată lumea”, a scris Golofca pe Instagram.

14 meciuri a jucat Golofca pentru FCSB în acest sezon

1 - un gol a marcat Golofca pentru FCSB, reuşind şi o pasă decisivă

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgolofca,  

viewscnt
Articole similare