Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Răzvan Lucescu a dat lovitura! Atacantul care a câştigat Liga Campionilor a semnat cu Al Hilal. Va avea un salariu fabulos!

BREAKING NEWS Răzvan Lucescu a dat lovitura! Atacantul care a câştigat Liga Campionilor a semnat cu Al Hilal. Va avea un salariu fabulos!
Comentarii

Fotbalistul francez Bafetimbi Gomis, câştigător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, şi-a prelungit contractul cu gruparea antrenată de Răzvan Lucescu.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a anunţat că şi-a prelungit contractul pentru încă două sezoane şi este încântat să îşi continue cariera la Al Hilal şi să descopere în continuare cultura din Arabia Saudită. 

Gomis a fost transferat de Al Hilal în 2018, de la Galatasaray, pentru opt milioane de euro. În perioada petrecută la Riyadh, Gomis a reuşit să îşi treacă în CV Liga Campionilor din Asia sub comanda lui Răzvan Lucescu. În total, el a marcat 54 de goluri în 74 de meciuri. 

De-a lungul timpului, Gomis a mai jucat la echipe precum St. Etienne, Lyon, Marseille şi Swansea. Presa arabă salută vestea şi o consideră una excepţională pentru formaţia lui Lucescu Jr.

Gomis a marcat 63 de goluri în 80 de meciuri pentru formaţia care domină fotbalul saudit în acest moment şi este un element esenţial în angrenajul lui Al Hilal. Considerat la un moment dat, unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din lume la categoria sa de vârstă, Gomis nu a avut traictoria aşteptată, chiar dacă în Europa a jucat sau au fost curtat mereu de echipe importante. 

Vârful în vârstă de 34 de ani are şi 12 selecţii în naţionala Franţei, pentru care a marcat trei goluri. Gomis are 13 goluri în Premier League, 134 de goluri în Ligue 1 şi 29 de goluri în SuperLiga din Turcia.

Conform presei din Turcia, care anunţă de asemenea prelungirea contractului lui Gomis cu Al Hilal, vârful ar încasa 8 milioane de euro în următoarele două sezoane, un contract impresionant la vârsta pe care o are Gomis pentru fotbal.

Afla mai multe despre: gomisal hilalrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare