Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "S-a intrat în linie dreaptă!". Supoterii preiau Dinamo de la Negoiţă! Plecare de ultim moment: "Şi-a reziliat contractul azi-noapte!"

BREAKING NEWS | "S-a intrat în linie dreaptă!". Supoterii preiau Dinamo de la Negoiţă! Plecare de ultim moment: "Şi-a reziliat contractul azi-noapte!"

Dinamo București

Comentarii

Suporterii lui Dinamo au anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook, că "s-a intrat în linie dreaptă pentru preluarea clubului de către suporteri". Ultraşii făcut şi un anunţ surprinzător. Portarul Riccardo Piscitelli şi-a reziliat contractul cu Dinamo!

Spaniolii nu mai vin la Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare va ajunge pe mâna suporterilor, care au anunţat că părţile au semnat un document prin care fanii vor decide viitorul clubului. Acest memorandum de înţelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acţionar majoritar să pună la dispoziţie toate documentele solicitate. Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acţionari. Aceştia vor decide prin vot, pe platforma www.programdd.ro, destinul clubului.

Pănă la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului.

Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo!

În acelaşi comunicat, PCH a anunţat că, din informaţiile pe care le deţin suporterii, portarul italian Riccardo Piscitelli şi-a reziliat contractul cu Dinamo azi-noapte. Goalkeeperul din Italia n-a mai jucat în ultimele partide pentru "câini", iar acum a plecat pe uşa din dos de la club roş-alb.

Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamopiscitellicontractpreluareclubsuporterifani 

viewscnt
Articole similare