Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "S-ar putea să plece Niţă!" FCSB cere două milioane de euro. Echipa interesată de portar

BREAKING NEWS | "S-ar putea să plece Niţă!" FCSB cere două milioane de euro. Echipa interesată de portar

Fotbal intern

Comentarii

FCSB este pe punctul de a se despărţi de un titular în această iarnă, după ce pe adresa clubului a sosit o ofertă pentru portarul Florin Niţă.

Gigi Becali anunţă că vrea două milioane de euro în schimbul goalkeeper-ului, care este dorit în Cehia, de Sparta Praga, echipa românilor Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu.

În vârstă de 30 de ani, Niţă joacă la FCSB din 2013 şi a câştigat două titluri de campion cu formaţia roş-albastră.

Niţă şi-a făcut debutul în naţionala României în noiembrie 2017, când a fost folosit 19 minute în amicalul cu Turcia, câştigat de tricolori cu 2-0.



"S-ar putea să plece Niţă zilele astea, două milioane de euro am cerut. Eu vând jucător de 30 de ani cu 2 milioane, iar Dinamo vinde doi căpitani cu jumătate de milion de euro. Aşa vinde FCSB-ul.

Nu prea e din Vest echipa care îl ia pe Niţă, o să anunt în câteva ore. Aducem portar în locul lui. Avem în vedere 2-3 portari, dar să vedem dacă putem să-i luăm. Neaparat trebuie să luăm portar. Eu aşa am vrut, să luam rezervă, dar nu au vrut Dică şi MM. Mie îmi place de Arlauskis cel mai mult. Dacă îl iau pe Arlauskis, normal că ar fi titular. Să vedem ce facem cu Niţă azi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: florin nitatransfersparta praga 

viewscnt
Articole similare