Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Sergio Aguero, OUT 3 luni după ce i s-au găsit probleme la inimă! Barcelona, în corzi

BREAKING NEWS | Sergio Aguero, OUT 3 luni după ce i s-au găsit probleme la inimă! Barcelona, în corzi

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Aguero (33 de ani) va fi indisponibil trei luni după ce a fost depistat cu aritmie şi a fost dus cu ambulanţa la spital în timpul meciului Barcelona - Alaves 1-1. Este o veste groaznică pentru Barcelona, care oricum traversează un moment prost şi e jos în clasament.

Sergio Aguero, out 3 luni după ce i s-au găsit probleme la inimă!

Barcelona a primit o nouă veste proastă. Sezonul prost a devenit, brusc, şi mai prost după ce s-a aflat că Sergio Aguero va fi indisponibil trei luni din cauza problemelor care i s-au descoperit la inimă. Lui Aguero i s-a făcut rău în timpul meciului cu Alaves, a fost scos de pe teren şi dus la spital cu ambulanţa, iar doctorii i-au pus diagnosticul: aritmie.

Ca atare, Barcelona a anunţat că Aguero va lipsi trei luni de la antrenamente şi va urma un tratament sub îndrumarea doctorului Josep Brugad. Totuşi, acesta ar putea lipsi mai mult. În cele trei luni va fi evaluată eficacitatea tratamentului, apoi se va stabili dacă poate reveni pe teren sau nu.

Sergio Aguero s-a transferat gratis de la Manchester City la Barcelona în vară şi abia intrase în echipă după o accidentat la genunchi.

Atacantul argentinian a strâns doar 165 de minute în cinci meciuri din toate competiţiile, timp în care a marcat un gol.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Aguero în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergio aguerobarcelonaproblemeinimaoficial 

viewscnt
Articole similare