Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras de la Linz înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian. S-a accidentat la genunchi!

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras de la Linz înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian. S-a accidentat la genunchi!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (30 de ani) s-a retras de la turneul de la Linz ca urmare a unei accidentări la genunchi. "Simo" a anunţat retragerea printr-un mesaj pe Twitter.

Simona Halep s-a retras de la Linz înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian. S-a accidentat la genunchi!

Joi, Simon Halep trebuia să joace împotriva româncei Jaqueline Cristian la Linz, în semifinale. Meciul din careul de aşi al turneului austriac nu va mai avea loc pentru că Simona s-a accidentat la genunchi şi nu se mai poate prezenta. Astfel, Jaqueline Cristian va juca finala.

Halep a anunţat că s-a retras de la Linz printr-un mesaj pe pagina de Twitter: "Din păcate, nu pot juca în semifinală pentru că m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aş face orice pentru a putea juca, dar este genunchiul este umflat şi dureros, iar dacă aş juca nu aş face decât să înrăutăţesc situaţia. Vreau să mulţumesc enorm organizatorilor turneului şi fanilor!", a scris Simona Halep.

La Linz, Simona Halep le-a învins pe Sasnovich (7-5, 6-3) şi pe Paolini (4-6, 7-5, 6-0), iar în semifinale urma să joace cu românca Jaqueline Cristian.

Afla mai multe despre: simona haleplinzretragere 

viewscnt
Articole similare