Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | TAS îi dă două variante Simonei Halep, după pedeapsa primită! Ce trebuie să aleagă şi când ar putea afla verdictul tribunalului elveţian

BREAKING NEWS | TAS îi dă două variante Simonei Halep, după pedeapsa primită! Ce trebuie să aleagă şi când ar putea afla verdictul tribunalului elveţian

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) a primit o pedeapsă dură, 4 ani de suspendare pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control efectuat la US Open 2022! "Simo" va ataca decizia la TAS, iar Orange Sport a aflat care sunt paşii de urmat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Decizia ITIA şi Sports Resolutions, suspendarea Simonei Halep pentru patru ani, a şocat lumea sportului în România şi nu numai. Totuşi, aceasta poate fi atacată, iar Simona a anunţat deja că va merge la TAS pentru a încerca să-şi găsească dreptate, ca urmare a suspendării primite.

Ce variante are Simona Halep la TAS, unde vrea să atace decizia de suspendare de 4 ani

Orange Sport a aflat care sunt paşii de urmat pentru Simona Halep şi apărărea sa la TAS, când cazul va ajunge pe masa Tribunalului de la Laussane. Fostul lider mondial a reacţionat după aflarea pedepsei primite şi a spus că va ataca decizia dictată de forurile decizionale care s-au ocupat de cazul său de dopaj.

Concret, la TAS există două variante în care cazul Simonei Halep va fi judecat. Potrivit informaţiilor Orange Sport, există varianta de a primi un judecător din oficiu din partea tribunalului elveţian, dacă alege să fie judecată de un singur judecător. Dar, există şi o a doua variantă.

Simona Halep poate alege ca un complet de 3 judecători să analizeze cazul său şi să dea un verdict, caz în care completul de trei judecători va fi format dintr-un judecător ales de ea, unul ales de Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA), iar al treilea va fi ales de TAS.

Cel mai devreme, procesul Simonei Halep ar putea fi judecat la TAS în următoarele trei luni.

Marţi, Simona Halep a aflat verdictul oficial în cazul de dopaj în care este implicată: a primit o suspendare de patru ani din partea Sports Resolutions şi ITIA, după testul doping picat la US Open 2022 la roxadustat! Halep a fost suspendată provizoriu încă din octombrie 2022, iar dacă nimic nu se schimbă pedepsa va expira în octombrie 2026.

Afla mai multe despre: simona halep tassimona halep proces tassimona halep dopajsimona haleptenis 

viewscnt
Articole similare