Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ţucudean are de gând să investească în fotbal şi a dezvăluit numele echipei

BREAKING NEWS | Ţucudean are de gând să investească în fotbal şi a dezvăluit numele echipei

Superliga

Comentarii

George Ţucudean s-a retras prematur din fotbal din cauza problemelor la inimă.

George Ţucudean a făcut furori în România. A evoluat la echipe precum Dinamo, FCSB sau CFR Cluj şi s-a făcut remarcat pe oriunde, reuşind să înscrie goluri şi să ajute echipele la lupta pentru titlu.

În toamna anului 2020, George Ţucudean a abandonat cariera de fotbalist, la doar 29 de ani, din cauza problemelor cardiace, pe care le-a avut şi tatăl său. Totul s-a petrecut pe repede înainte şi într-un moment nepotrivit, în care atacantul era în formă. 

Între 2017-2018, Gică Hagi l-a readus în formă la Viitorul, iar cu CFR Cluj a cucerit trei titluri de campion, a jucat în Europa, iar la naţională a fost titularul din atac.

Va investi Ţucudean într-o echipă de fotbal? Fostul fotbalist a ”dat din casă”

Ajuns la 32 de ani, George Ţucudean, fostul golgeter şi multiplu campion al Ligii 1, s-a dedicat afacerilor, continuând ceea ce a văzut în familie şi a dezvăluit că în viitor sunt şanse să investească în fotbalul din România la echipa de suflet, UTA Arad. 

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta.

 În agricultură, avem teren, dar puţîn , nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede 

În echipele de juniori aş investi. Dar la echipele mari nu văd, e greu. Cel puţîn pentru mine. Dacă aş avea avere vreun miliard de euro probabil da, aş investi. Probabil în viitor aş investi. La UTA!

 E uşor să dai din gură şi să nu aduci niciun aport financiar. Adică fizic n-aş putea să i ajut dar moral acolo cu anumite lucruri, da se poate, dar n-aş vrea să fiu acolo un om care doar da din gură şi conduc pe banii altora”, a declarat Ţucudean, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

George Ţucudean a fost fotbalistul român al anului 2018, iar în carieră a marcat de 96 de ori pentru: Dinamo, CFR Cluj, Viitorul, UTA, Charlton, FCSB, Pandurii şi ASA Târgu Mureş.

Ţucudean s-a retras, dar clubul de suflet din Superliga l-a ofertat ca să revină. Momentul de sinceritate al atacantului: "Nu mă mai gândeam la fotbal 100%" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ţucudeanuta aradinvestiţie 

viewscnt
Articole similare