Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Viitorul a acceptat pretenţiile Fiorentinei pentru transferul lui Ianis Hagi. Anunţul oficial al campioanei

BREAKING NEWS | Viitorul a acceptat pretenţiile Fiorentinei pentru transferul lui Ianis Hagi. Anunţul oficial al campioanei

Superliga

Comentarii

Viitorul a anunţat că este de acord cu pretenţiile financiare pe care le are Fiorentina în cazul transferului lui Ianis Hagi. Gică Hagi a trimis o ofertă Fiorentinei egală cu suma de transfer pe care italienii au plătit-o pentru transferul lui Ianis de la Viitorul.


Ianis Hagi a revenit la Viitorul. Mijlocaşul de 19 ani revine astfel la echipa la care s-a format şi de la care a plecat în 2014, când Fiorentina a plătit două milioane de euro pentru transferul său. Ianis Hagi n-a reuşit însă să-i câştige încrederea antrenorului de la seniorii Fiorentinei şi a jucat în acest sezon doar pentru echipa de tineret.

Gică Hagi a fost nemulţumit de această situaţie şi a decis să-l aducă înapoi la Viitorul. În acest sens, patronul campioanei a făcut o ofertă de două milioane de euro, suma plătită de Fiorentina pentru Ianis. Însă toscanii n-au fost în totalitate de acord, deoarece consideră că valoarea lui Ianis a crescut.

Până la urmă, cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi Viitorul a anunţat pe site-ul oficial că este de acord cu termenii impuşi de Fiorentina. Echipa italiană va păstra un procent şi dintr-o eventuală revânzare: ”FC Viitorul este de acord cu suma de transfer şi cu procentele solicitate de Fiorentina”, este comunicatul sec postat pe site-ul oficial al Viitorului.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulfiorentinagica hagi 

viewscnt
Articole similare