Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nu s-a încheiat perioada de ”mercato” la FCSB. Gigi Becali: ”Fotbalist, fotbalist!”

BREAKING | Nu s-a încheiat perioada de ”mercato” la FCSB. Gigi Becali: ”Fotbalist, fotbalist!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a recunoscut că mai e dispus să aducă jucători la echipă, în această iarnă, însă pune o singură condiţie.

Omul de afaceri a recunoscut că ar fi dispus să mai investească bani în transferurile unor jucători, însă nu mai este dispus să facă experimente.

Gigi Becali vrea doar ”certitudini”

Mai exact, Gigi Becali ar aduce la FCSB doar jucători pe care îi cunoaşte şi ştie exact că pot confirma aşteptările. Cum ar fi, de exemplu, Juan Bauza, unul dintre preferaţii săi din Superligă, dar pe care omologul său de la FCU, Adrian Mititelu, nu doreşte să-l vândă.

  • Un alt jucător pe placul lui Gigi Becali ar fi Yassine Bahassa, aflat în ultimele şase luni de contract la FCU, dar care şi-a câştiga greu locul în flancul stâng al atacului, acolo unde sunt Florinel Coman, Octavian Popescu şi Phelipe Luis.

Aşadar, Gigi Becali va mai transfera, doar dacă se va ivi o ocazie clară, prin care poate lua un jucător deja consacrat.

Ce să mai aduc? Pot să aduc eu, acum, jucători care se poată să joacă în locul acestor jucători? Ăştia sunt viteziştii din Carpaţi. Sunt rachete. N-ai văzut ce fotbal joacă? Cum să mai aduci?

Eu, dacă iau un jucător acum, iau un jucător, fotbalist, fotbalist. Ca să nu-l mai încerc eu, care să fie deja încercat. N-are rost să mai iau şi să vedem după”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

  • În această iarnă, FCSB a transferat trei jucători: Baba Alhassan (Hermannstadt) - 600.000 de euro, Phelipe Luis (Poli Iaşi) - 200.000 de euro, Nana Antwi (Uratu) - 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalibauzafcsbantwialhassanphelipe 

viewscnt
Articole similare