Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj. Vedeta e OUT odată cu venirea antrenorului

BREAKING | Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj. Vedeta e OUT odată cu venirea antrenorului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a bătut palma cu CFR Cluj şi va semna un contract pe trei sezoane. Antrenorul îi va prelua pe ardeleni începând cu noul sezon.

CFR Cluj are parte de un sezon dezamăgitor. Ardelenii au început stagiunea cu Andrea Mandorlini pe banca tehnică, însă, după prima jumătate a sezonului, CFR Cluj a fost preluată de Adrian Mutu, venit în locul italianului.

"Briliantul" a stat la conducerea ardelenilor doar 11 partide, renunţând la post după înfrângerea ruşinoasă suferită de CFR Cluj, 0-4, cu Corvinul Hunedoara, în sferturile Cupei României.

Acum, rămasă fără antrenor principal, CFR şi-a găsit omul potrivit pentru a renaşte echipa. Patronul Nelu Varga a anunţat că a bătut palma cu Dan Petrescu.

Demis din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, antrenorul va semna un contract pe trei sezoane şi o va prelua pe CFR Cluj începând din vară.

Dan Petrescu revine pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022.

Primul fotbalist dat afară de Dan Petrescu

Odată cu venirea la conducerea echipei, Dan Petrescu va renunţa la o mulţime de jucători. Primul pe lista antrenorului este chiar vedeta Omar El Kaddouri. Conform prosport.ro, fotbalistul adus în luna ianuarie nu va mai rămâne în lotul CFR-ului şi în sezonul următor.

Trecut în carieră pe la cluburi uriaşe din Europa, precum Napoli, Torino, Empoli sau PAOK, El Kaddouri are doar opt meciuri jucate în actuala stagiune pentru CFR Cluj, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare