Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenirea lui George Puşcaş în Serie B, iminentă! Cu ce club va semna atacantul naţionalei

BREAKING | Revenirea lui George Puşcaş în Serie B, iminentă! Cu ce club va semna atacantul naţionalei

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani), fotbalistul celor de la Genoa este aproape de o revenire în Serie B după ce a promovat alături de Genoa, în sezonul trecut.

Atacantul naţionalei României este subiectul unui transfer la Bari, formaţie din sudul Italiei. AS Bari se află pe locul 10 în Serie B, cu 26 de puncte după 20 de meciuri disputate şi este la 15 puncte de liderul Parma, echipă la care sunt legitimaţi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Gruparea din sud-estul peninsulei Italice este aproape de o înţelegere cu Genoa pentru împrumutul lui Puşcaş în Serie B, cu posibilitate de cumpărare definitivă, în cazul în care prestaţiile atacantului român sunt pe placul conducerii celor de la Bari, anunţă Tuttobari.com

Anunţul presei din Italia

"George Puscas este tot mai aproape de revenirea în Serie B, de data aceasta la Bari. Se pare că atacantul discută detaliile contractuale cu Bari, care a ajuns şi a ajuns la un acord de principiu cu Genoa.

Părţile se vor întâlni din nou la începutul săptămâna viitoare, când ar trebui să se facă împrumutul lui Puşcaş cu drept de cumpărare", este anunţul sursei citate.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului transferat de Genoa de la Reading pentru 3 milioane de euro, în 2023.

George Puşcaş a îmbrăcat tricoul celor de la Genoa în 37 de partide, timp în care a înscris de patru ori şi a oferit două pase decisive. Puşcaş nu a reuşit să marcheze de la promovarea lui Genoa în Serie A. Opt apariţii a bifat atacantul român în acest sezon, în Serie A.

Afla mai multe despre: george puscasbarigenoaserie bitaliatransfer 

viewscnt
Articole similare