Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Show me the money! Contract-monstru propus Barcelonei: peste un miliard €!

BREAKING | Show me the money! Contract-monstru propus Barcelonei: peste un miliard €!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a primit o ofertă incredibilă din partea Nike, sponsorul tehnic american al clubului catalan, cu care se află în negocieri. Actuala înţelegere dintre Nike şi Barcelona expiră în vara lui 2028, însă şefii de pe Camp Nou au cerut renegocieri, având în vedere vânzările şi profitul pe care l-au făcut americanii.

Presa din Spania anunţă, marţi, că Barcelona a primit o ofertă astronomică din partea Nike. După ce au ameninţat că vor rupe unilateral actuala înţelegere şi vor "migra" către alt sponsor tehnic, catalanii şi americanii s-au pus la masa negocierilor pentru a ajuns la o nouă înţelegere.

Nike, mega-contract pentru Barcelona! 100 de milioane de euro pe an pentru 10 ani!

Care sună cam aşa, potrivit informaţiilor jurnalistului Ferran Correas. Nike este gata să-i ofere Barcelonei un contract de 100 de milioane de euro pe an, cu posibilitate ca suma să ajungă la 120! În plus, americanii oferă catalanilor şi un bonus de 100 de milioane de euro pentru reînnoirea contractului. Sursa citată susţine că şefii Barcelonei sunt mulţumiţi şi că înţelegerea va fi semnată în curând. Noul contract va fi tot pe o durată de 10 ani, până în 2034.

Adidas şi Puma sunt ceilalţi producători de echipament cu care Barcelona a negociat, după nemulţumirile legate de sumele din contractul cu Nike. De asemenea, catalanii au luat în calcul să-şi creeze propriul brand de echipament, dar se pare că vor rămâne alături de Nike, cu care au început un parteneriat încă din 1998.

Barcelona este echipa care a obţinut cele mai mari încasări din vânzarea echipamentelor în 2023, 179 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelonacontractnikeechipamentbani 

viewscnt
Articole similare