Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de Champions League pentru Radu Drăguşin. ”Răzbunare împotriva lui Juventus”

BREAKING | Transfer de Champions League pentru Radu Drăguşin. ”Răzbunare împotriva lui Juventus”

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători din Serie B, în sezonul trecut, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea de marile cluburile ale Italiei.

Conform informaţiilor din presa italiană, Radu Drăguşin este vizat de un transfer la Napoli în viitorul apropiat, mai ales că formaţia campioană este foarte aproape de a se despărţi de sud-coreeanul Kim Min-Jae.

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin

Aşadar, conducerea celor de la Napoli consideră că fotbalistul român ar fi ideal pentru defensiva lui Rudi Garcia, dacă Kim Min-Jae va ajunge la Bayern Munchen, aşa cum se preconizează.

  • Alţi doi fundaşi pe care îi are Napoli în vizor sunt Kevin Danso (Lens, 16 milioane de euro) şi Giorgio Scalvini (Atalanta, 40 de milioane de euro).

Napoli ar obţine în jur de 50 de milioane de euro în schimbul lui Kim Min-Jae, însă nu ar vrea să investească toţi banii într-un înlocuitor. În consecinţă, varianta Radu Drăguşin pare a fi cea mai convenabilă.

Italienii anunţă că Radu Drăguşin se potriveşte perfect strategiei clubului din Napoli, impusă de Aurelio De Laurentiis, iar acest lucru ar putea fi decisiv în realizarea mutării.

Este un jucător cu un potenţial mare, care, dacă va fi cumpărat cu câteva milioane, ar putea genera şi un câştig important în viitor, precum şi o satisfacţie tehnică.

Din moment ce Genoa l-a cumpărat de la Juventus pentru 5,5 milioane de euro, cerea ar fi acum de cel puţin 8-10 milioane de euro. Încă nu există o negociere reală, dar Drăguşin se încadrează în profilul de interes pentru Napoli.

Mai presus de toate, s-ar putea răzbuna pe fostul club, Juventus Torino, pentru că nu a crezut în el şi a preferat alţi jucători. Mai presus de toţi, Federico Gatti”, au notat italienii.

  • 8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Recent, impresarul său, Florin Manea, a vorbit despre faptul că jucător ar fi avut o ofertă de 25 de milioane de euro, însă Genoa ar fi solicitat 40 de milioane de euro.

De asemenea, Radu Drăguşin s-ar afla în vederile mai multor formaţii din Premier League, cum ar Tottenham sau Newcastle United.

  • Dacă se va transfera la Napoli, Radu Drăguşin va evolua în grupele Ligii Campionilor alături de napoletani.

Afla mai multe despre: radu dragusinkim min-jaenapoligenoa 

viewscnt
Articole similare