Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brighton se desparte de Tudor Băluţă! “Este cel mai bine să găsească o nouă provocare”. Fotbalistul n-a vrut să audă despre revenirea în Liga 1

Brighton se desparte de Tudor Băluţă! “Este cel mai bine să găsească o nouă provocare”. Fotbalistul n-a vrut să audă despre revenirea în Liga 1
Comentarii

Clubul Brighton a anunţat că se va despărţi la 30 iunie de fotbalistul Tudor Băluţă.

Brighton se desparte de Tudor Băluţă la 30 iunie. “Este cel mai bine să găsească o nouă provocare”

“Tudor a fost un bun profesionist şi a fost o plăcere să colaborăm cu el în această perioadă. A muncit mult, dar oportunităţile au fost limitate. Simţim că este cel mai bine pentru Tudor să găsească o nouă provocare şi îi urăm numai bine. Îl vom ajuta. Îi mulţumesc pentru perioada petrecută la club”, a declarat directorul tehnic al clubului, David Weir.

Băluţă a fost achiziţionat de Brighton de la FC Viitorul, în 2019. Între timp, el a evoluta sub formă de împrumut la Viitorul, ADO Den Haag şi Dinamo Kiev.

Fotbalistul român nu a jucat în niciun meci în ultimul sezon.

MM Stoica a dezvăluit, în iarnă, că Băluţă nu vrea să revină în ţară, astfel că nici în vară nu este prea probabil să îl revedem în Liga 1.

”Băluţă a disparut total, deci Băluţă de la meciurile naţionalei de tineret, când era Rădoi, la Campionatul European, la turneul final, a dispărut.

A plecat la Brighton, acolo nu a jucat deloc, şi a fost împrumutat în Olanda, a jucat foarte, foarte puţin, la nea Mircea a jucat un meci.

În continuare este un jucător foarte tânăr şi stiu că a vrut... au fost discuţii ca el să vină în România, dar el nu a vrut”, declara expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: tudor balutamihai stoicatransfer tudor baluta 

viewscnt
Articole similare