Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bucureştiul se pregăteşte să alerge intens şi să se antreneze pe măsură! Un nou proiect inedit pentru pasionaţii de mişcare

Bucureştiul se pregăteşte să alerge intens şi să se antreneze pe măsură! Un nou proiect inedit pentru pasionaţii de mişcare

Alte sporturi

Comentarii

S-a lansat adidas Runners, o mişcare de alergare globală care îşi propune să îi energizeze, sprijine şi să îi unească pe pasionaţii de alergare din întreaga lume. O comunitate deschisă oricui îşi doreşte să adauge un strop de distracţie în programul zilnic – pregăteşte-te să te antrenezi din greu, să obţii performanţe şi să petreci până la final.

Lansat în oraşe-cheie din întreaga lume, adidas Runners va motiva participanţii să îşi depăşească limitele, ghidându-se după principiul „alerg intens, mă antrenez pe masură”. Toţi membrii vor avea parte de planuri personalizate, de sprijinul antrenorilor şi de recompense unice, pentru a-i ajuta să îşi atingă obiectivele personale. Împărtăşirea experienţelor cu o reţea nouă de persoane garantează o distracţie din plin pe parcursul întregului proces. 

În Bucureşti, sesiunile de alergare vor fi conduse de căpitanii Anca Bucur şi Alexandru Corneschi. Anca Bucur practică mai multe sporturi, printre care cycling  şi fitness , iar Alexandru Corneschi este atlet în cadrul Federaţiei Române de Atletism, anul trecut fiind medaliat cu aur la semi-maratonul internaţional din Viena. 

„În fiecare zi îmi propun să fiu o sursă de inspiraţie şi să transmit dragostea mea pentru sport. Performanţa, pasiunea pentru mişcare, intensitatea cu care îmi place să trăiesc orice moment şi bucuria de a vedea rezultate m-au determinat să evoluez. Fiecare antrenament m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să-mi depăşesc limitele şi să fac din sport un stil de viaţă. Deşi practic mai multe sporturi,  alergarea este ca o terapie pentru mine, mă încarcă şi mă linişteşte. Vă aştept în cadrul adidas Runners, să ne bucurăm împreună de ceea ce alergarea are de oferit.”, a declarat Anca Bucur. 

„Pentru mine, atletismul este un mod de viaţă şi ceea ce mă defineşte. Prin intermediul lui am legat prietenii, am vizitat locuri minunate şi am descoperit ce înseamnă să faci parte dintr-o comunitate. În 14 ani de atletism, am alergat majoritatea probelor atletice, de la ştafeta de 4X400 m şi până la ultra-maraton. În viitor, îmi doresc să mă concentrez mai mult pe proba de maraton, iar pentru asta ştiu că e nevoie de multă perseverenţă şi răbdare. Setaţi-vă obiectivele personale şi vă invit să alergăm împreună în comunitatea adidas Runners Bucharest!”, a declarat Alexandru Corneschi.

Pe lângă sprijinul echipei Runners şi al comunităţii locale de alergare din Bucureşti, cei care aleargă se vor putea conecta cu atleţi din alte oraşe din lume prin intermediul hub-ului digital global adidas Runners. Platforma va permite utilizatorilor să îşi ţină evidenţa performanţelor (prin aplicaţia adidas train & run app şi Runtastic), să primească premii pentru progresele înregistrate şi să participe la evenimente dedicate exclusiv membrilor, atât la nivel local, cât şi mondial. Un flux de conversaţie va facilita comunicarea în timp real între alergătorii din  întreaga lume.

Această mişcare globală autentică îi face pe membri să se simtă ca acasă în orice oraş ar vizita. Aceştia se pot alătura grupurilor adidas Runners din întreaga lume pentru a alerga, crea şi petrece împreună, în timp ce explorează oraşul.  

 

Afla mai multe despre: alergarerunnersineditpasiunebucurestispecialcursapregatireanca bucurfitnessalexandru corneschi 

viewscnt
Articole similare