Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a surprins pe toată lumea în vacanţă! Gestul de MILIOANE cu care i-a cucerit pe stelişti: "Făcea zilnic asta!"

Budescu a surprins pe toată lumea în vacanţă! Gestul de MILIOANE cu care i-a cucerit pe stelişti: "Făcea zilnic asta!"

FCSB

Comentarii

Chiar dacă n-a jucat în ultimele meciuri ale FCSB-ului înainte de vacanţa de iarnă, Constantin Budescu, a surprins pe toată lumea în perioada în care steliştii n-aveau programate antrenamente oficiale.

Patronul vicecampioanei a vorbit despre situaţia jucătorilor de la echipă şi-a făcut dezvăluiri în premieră despre Budescu.

"Budescu e numărul 1. S-a antrenat separat în vacanţă. Venea voluntar la bază aproape în fiecare zi, veneau 3-4 jucători şi făceau antrenemente. Budescu este la optim, greutatea optimă. Alibec trebie să scadă până la 90 de kilograme. Nu e mult 94 jumate, pentru că atunci când a venit la Steaua avea 98. Astăzi a scăzut deja un kil, are 93 jumătate.

Doctorul spune că nu are nimic despre pubalgie, că demult nu mai are probleme. Aşa spune doctorul, numai că el avea mofturi. El nu e de vină niciodată, dacă echipa nu câştigă şi el nu a jucat nimic, n-a jucat echipa nimic şi din cauza asta n-am putut să joace nici el. Dacă altul dă gol, a dat gol din nimereală. Dacă a dat el gol, a dat gol din geniu", a afirmat Becali, citat de News.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauaconstantin budescudenis alibec 

viewscnt
Articole similare