Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buffon dă cărţile pe faţă! De ce a ales să plece de la Paris Saint-Germain

Buffon dă cărţile pe faţă! De ce a ales să plece de la Paris Saint-Germain

Fotbal

Comentarii

Buffon a ales să se despartă de PSG deşi oficialii grupării i-au oferit prelungirea contractului. Italianul ajuns la 41 de ani a afirmat că nu s-a acceptat la echipa de pe Parc des Princes şi de aceea a ales să plece pentru a ”încdrca ceva nou”.

”PSG mi-a cerut să îmi reînnoiesc contractul, dar nu m-am simţit acceptat acolo, mi-am dorit să încerc ceva nou...”, a afirmat Buffon, după anunţul plecării sale.

Silvano Martina, agentul jucătorului, a vorbit şi el despre motivele care l-au determinat pe Buffon să se despartă de echipa din Paris: ”De ce a decis să plece? Îi lipsea familia, dar a avut parte de o experienţă frumoasă la Paris. Mai mult, PSG are un portat tânăr foarte talentat şi am vrut să îi oferim şansa să se facă remarcat.

Pe de altă parte, încă un an în care să evolueze cum a făcut-o sezonul trecut nu l-ar fi încântat pe Gianluigi şi a vrut să încerce altceva, în altă parte. Oricum, totul a fost foarte bine la PSG. Oficialii clubului ne-au mulţumit şi au spus că a fost o onoare pentru ei să aibă un asemenea jucător în echipă. Am rămas în relaţii foarte bune”.

Pentru PSG, Buffon a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile şi a reuşit câştigarea campionatului Franţei şi a Supercupei Franţei.

La 41 de ani, Buffon are 176 de selecţii în naţionala Italiei.

Afla mai multe despre: buffonpsg,  

viewscnt
Articole similare