Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buffon va avea parte la PSG de o prezentare grandioasă

Buffon va avea parte la PSG de o prezentare grandioasă

Juventus

Comentarii

Gianluigi Buffon va fi prezentat la PSG, luni, atunci când va semna un contract pe un an cu gruparea franceză. Italianul va avea opţiunea prelungirii cu încă un an a contractului, anunţă Gazzetta dello Sport.

Portarul, în vârstă de 40 de ani, va avea parte de o primire spectaculoasă, aşa cum s-a întamplat şi în cazul lui Neymar în 2017. Buffon va fi întâmpinat în faţa Turnului Eiffel, care va fi iluminat şi, de asemenea, va fi primit cu fanfară. Data de 9 iulie nu a fost aleasă la întâmplare pentru prezentarea legendei italiene: atunci se împlinesc 12 ani de când Italia a câştigat Campionatul Mondial din Germania. 

Italianul s-a despărţit de Juventus la finalul sezonului 2017/2018, dar a decis să nu renunţe la mănuşi. Astfel, va semna un contract pe un an cu gruparea de pe Parc des Princes şi va primi 4 milioane de euro. 

Buffon a petrecut 17 ani la Juventus şi a cucerit 18 torfee: 9 titluri, 4 cupe şi 5 Supercupe ale Italiei. În 2006 a câştigat Campionatul Mondial cu echipa naţională, unde are 176 de selecţii. Goalkeeperul intenţiona să se retragă la finalul Campionatului Mondial din Rusia, din acest an, la care Italia a ratat calificarea.

Afla mai multe despre: juventusbuffon 

viewscnt
Articole similare