Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu nu regretă aducerea lui Daum: ”Nu a fost o nerealizare!”

Burleanu nu regretă aducerea lui Daum: ”Nu a fost o nerealizare!”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu spune că nu-şi reproşează nici acum aducerea lui Christoph Daum, dar îşi asumă ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018. Daum a fost numit selecţioner în vara lui 2016, dar a fost demis în septembrie 2017, din cauza rezultatelor foarte slabe.

Christoph Daum a fost soluţie cu care a venit conducerea FRF pentru preliminariile CM 2018. Antrenorul german a avut însă o campanie dezastruoasă de calificare, cea mai slabă din istoria naţionalei României. Daum a fost demis la mijlocul lunii septembrie, după ce a compromis calificarea şi în locul său a fost numit Cosmin Contra.

Răzvan Burleanu spune însă că l-a numit pe Christoph Daum: ”E o campanie pe care mi-o asum, dar una-i una, alta-i alta. Lucrurile le cunoasteţi foarte bine în ceea ce priveşte rezilierea contractului şi care au fost motivele. La nerealizări aş trece necalificarea, nu în cel priveşte pe Daum (n.r. aducerea lui Daum la naţională). Niciun antrenor şi niciun jucători din lume nu-ţi poate garanta performanţa”.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfchristoph daum 

viewscnt
Articole similare