Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bursa transferurilor de pe reţelele de socializare. Chelsea, refuzată de "Bestia" Akinfenwa: "Nu pot să accept aşa ceva"

Bursa transferurilor de pe reţelele de socializare. Chelsea, refuzată de "Bestia" Akinfenwa: "Nu pot să accept aşa ceva"galerie foto
Comentarii

Chelsea este în căutarea unui atacant de careu, iar presa din Anglia a dezvăluit că Antonio Conte se interesează de jucători precum Andy Caroll, de la West Ham, sau Christian Benteke, de la Crystal Palace.

Cum Twitter-ul este plin de postări despre viitoarele achiziţii ale lui Chelsea, internauţii l-au propus, mai în glumă, mai în serios, chiar şi pe Adebayo Akinfenwa pentru un viitor transfer pe Stamford Bridge.

Atacantul lui Wycombe a reacţionat imediat şi a oferit un răspuns care a stârnit hohote de râs pe reţelele de socializare: "Sunt flatat, dar am auzit că Antonio Conte nu le permite jucătorilor să mănânce pui la baza de antrenament. Îmi pare rău, trebuie să refuz".

La postarea uriaşului atacant a reacţionat unul dintre cele mai cunoscute restaurante fast-food din lume: "Avem tot puiul de care ai tu nevoie la bazele noastre de antrenament. Agenţii noştri vor fi pe fază".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chelseaakinfenwapremier leaguebentekeantonio conte 

viewscnt
Articole similare