Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale de scăpare pentru Coutinho. Brazilianul Barcelonei, dorit în Serie A

Cale de scăpare pentru Coutinho. Brazilianul Barcelonei, dorit în Serie A

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (29 de ani), cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, e pe picior de plecare de pe Camp Nou. Brazilianul e dorit în Serie A şi Premier League.

Coutinho nu mai e dorit la Barcelona, deşi catalanii au plătit 160 de milioane de euro pentru a-l lua de la Liverpool la începutul lui 2018. Fotbalistul n-a reuşit să se ridice la pretenţiile şi aşteptările indicate şi de suma de transfer şi a sfârşit prin a fi împrumutat la Bayern. Când a revenit, Coutinho a continua pe linia evoluţiilor mai puţin convingătoare, ceea ce i-a atras trecerea pe lista de plecări.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Philippe Coutinho e dorit de Lazio, în Serie A, dar echipa lui Lotito are probleme în a acoperi chiar şi jumătate din salariul de nouă milioane de euro al brazilianului. Şefii lui Lazio trebuie mai întâi să eliberez bugetul de salarii, dar problema este că jucătorul e dorit şi de cluburi din Premier League, conform sursei citate.

La Barcelona din 2018, Coutinho a strâns 90 de meciuri, 23 de goluri şi 14 pase de gol, iar în palmares şi-a adăugat dou titluri de campion, două Cupe ale Regelui şi o Supercupă a Spaniei.

Afla mai multe despre: coutinholazioserie aofertabarcelona 

viewscnt
Articole similare