Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calgary Flames au înregistrat a doua victorie consecutivă, după o serie de 3 înfrângeri, în faţa uneia din cele mai bune echipe din conferinţa de Vest

Calgary Flames au înregistrat a doua victorie consecutivă, după o serie de 3 înfrângeri, în faţa uneia din cele mai bune echipe din conferinţa de Vest

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport şi chiar fără Jaromir Jagr, accidentat, canadienii au marcat două goluri norocoase împotriva lui St. Louis Blues şi s-au bazat pe forma excelentă a portarului de 36 de ani Mike Smith pentru a urca în clasamentul diviziei Pacific: Calgary – St. Louis 2-1.

Prima repriză a meciului de la Saddledome din Calgary a adus un singur gol, şi acela validat după numeroase reluări şi analize video. Şutul cehului Frolik a trimis pucul dincolo de linia porţii cu 3 centimetri, au stabilit experţii, iar arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă jocul pe baza reluărilor.

St. Louis a egalat în superioritate numerică, în repriza secundă, în urma unei superbe reuşite semnate de Brayden Schenn, ajuns la 17 goluri în acest sezon. Un fundaş a adus victoria lui Calgary în ultima repriză: Dougie Hamilton a înscris pentru a 4-a oară în acest sezon şi Flames câştigă două puncte extrem de importante în lupta pentru calificarea în playoff.

Pentru St. Louis este a doua înfrângere consecutivă şi a 4-a în ultimele 5 meciuri. Blues au ratat şansa de a reveni pe primul loc în conferinţa de Vest şi mai au două deplasări grele în Canada, la Edmonton şi Vancouver. Vineri dimineaţă, de la ora 05:30, Telekom Sport transmite în direct cel mai interesant meci al serii din NHL, San Jose Sharks – Vancouver Canucks.

Afla mai multe despre: calgary flamesst. louistelekom sportnhlhochei pe gheata 

viewscnt
Articole similare