Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camelia Potec pregăteşte următoarea generaţie de sportivi care să aducă noi performanţe pentru România

Camelia Potec pregăteşte următoarea generaţie de sportivi care să aducă noi performanţe pentru România

Alte sporturi

Comentarii

Fără medalie olimpică din 2004, înotul românesc poate avea din nou un viitor de aur. De 4 ani şcoala condusă de Camelia Potec dă o şansă copiilor care vor sa facă performanţă în sport. Micuţii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani au ajuns deja campioni naţionali la cadeţi.

”Eu aş fi foarte mândră dacă câţiva copii din cei pe care noi i-am selectat vor ajunge la marile competiţii internaţionale. Deja sunt foarte mândră pentru că cei de la prima ediţie, de la primele două ediţii sunt campioni naţionali, au medalii la nivel naţional, au intrat in loturi de cadeti, unii sunt chiar acum in cantonament in turcia” a declarat Camelia Potec, fosta câştigătoare a medaliei de aur la Olimpiada din 2004 de la Atena.

46 de copii au fost selectati pentru cantonamentul de la Bucuresti. Doar 24 dintre ei vor rămâne să se pregătească în continuare cu antrenorii de top ai scolii. 

”Multă lumea doreşte să ajungă în acest cantonament. Copiii care sunt selectaţi au condiţii bune, de la bazin la cazare şi mâncarea. Cu supraveghearea noastră am avut grijă să aibă şi altfel de activităţi. Este un cantonament pe care multă lume şi-l doreşte şi noi ne dorim să ne întâlnim cu ei şi în anii viitori”, a mai spus Potec.

Afla mai multe despre: camelia potecinot,  

viewscnt
Articole similare